جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴
ابوالفضل ظهره وندی، سفیر اسبق ایران در ایتالیا بررسی می کند:

سالگرد شهادت «سردار سلیمانی» و تحرکات نظامی آمریکا در خلیج فارس

ابوالفضل ظهره وندی: : اگر قرار باشد آمریکایی ها با ناوهای خود در خلیج فارس کوچکترین اقدامی علیه ما انجام دهند اولین قربانیان این جنگ خود فرماندهان و سربازانی هستند که در ناوها و در هواپیماهایی که به خلیج فارس و منطقه اعزام شده اند
ابوالفضل ظهره وندی، سفیر اسبق ایران در ایتالیا
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۵ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 04
کد خبر: ۷۲۸۵۹

چرا نیروهای نظامی امریکا در خلیج فارس حضور دارند؟

 

ابوالفضل ظهره وندی سفیر اسبق ایران در ایتالیا در گفت و گو با راهبرد معاصر در خصوص حضور آمریکا در خلیج فارس و نمایش های جنگی آمریکا در آستانه سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی به ما گفت: اصولا ترامپ اهل نمایش و بازی است و از اینکه خود را نشان دهد و شو بازی کند گویا خشنود می شود از این رو آنچه انجام می دهد را اصولا باید به پای برگزاری یک شو گذاشت و البته موضوعی که از این هم مهمتر است مساله حماقتی است که اصولا در رفتارهای آقای ترامپ و تصمیم گیری هایش تا کنون دیده شده و از خود بروز داده است.

 

وی دراین باره ادعای خود را اینگونه توضیح داد: اگر قرار باشد آمریکایی ها با ناوهای خود در خلیج فارس کوچکترین اقدامی علیه ما انجام دهند اولین قربانیان این جنگ خود فرماندهان و سربازانی هستند که در ناوها و در هواپیماهایی که به خلیج فارس و منطقه اعزام شده اند خواهند بود لذا آمریکا و شخص ترامپ به خوبی می داند چون در برابر ما قادر به انجام کاری نیست لذا مجبور است برای نشان دادن قدرت خود که به نظر بنده افشای نگرانی و ترس آمریکاست درمنطقه ودر خلیج فارس چنین شوهایی را اجرا کند.

 

 کارشناس مسائل بین الملل تصریح نمود: فراموش نکنیم منطقه با نوعی از تنگناهای ژئوپلتیک مواجه است اگر یک موشک به ایران بخورد کل اقتصاد منطقه به هم می خورد و کل منطقه از هم می پاشد از این نظر آمریکایی ها و همپیمانان عرب آمریکا می دانند که منطقه به هیچ وجه ظرفیت ایجاد یک چالش جدید آن هم از نوع جنگ همه گیری را ندارد.

 

ابوالفضل ظهره وندی در این باره بیان داشت: جای تعجب دارد با آگاهی به این مسائل چرا آمریکا دست به چنین رفتارهایی می زند و خودشان به دست خودشان در منطقه و در سطح جهان تنش افزایی می کنند، ضمن اینکه اگر قرار باشد ایران پاسخ مناسبی به آمریکا درباره ترور و به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی بدهد اصلا نیازی به ایجاد درگیری نظامی در خلیج فارس نیست چرا که ایران برای این موضوع زمانی تعیین نکرده و در وقت مناسب جواب ترور شهید سلیمانی را می دهد.

 

سفیر اسبق ایران در ایتالیا خاطر نشان کرد: به هر حال دست زدن به این رفتارها از ویژگی های ترامپ است که تلاش می کند در دقیقه 90 خود را نشان دهد و هر کاری برای نشان دادن ضدیت و دشمنی هر چه بیشتر خود با ایران انجام دهد بنابراین گمان می کند برای رسیدن به این هدف شاید بتواند نیروهای نظامی را به کار بگیرد برای اینکه در داخل آمریکا مانوری بدهد شاید هم به دنبال ایجاد حکومت نظامی در آمریکاست شاید در این روزهای آخر با رفتارهای نظامی گری در کاخ سفید باقی بماند.

 

کارشناس مسائل سیاست خارجی بیان داشت: به نظر می رسد ترامپ  تا قبل از ۲۰ ژانویه تلاش دارد به نفع ماندن خود در کاخ سفید حرکتی کند، شاید هم با حکومت نظامی بتواند باز هم به سراغ صندوق های رای برای بررسی دوباره ای برود به هر حال ترامپ هر تصمیم گیری که در داخل یا در خارج داشته باشد نیازمند حمایت نظامی است و باید نظامیان را در حالت آماده باش قرار دهد اما اینکه ترامپ در این موضوع موفق می شود مشخص نیست اما مسوولان جمهوری اسلامی به کمترین تحرکی از سوی آمریکا جواب های کوبنده ای خواهند داد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار